Man ontkleedt zich voor studentes

5 July, 2011

Een “kleine (niet lang) man (rond de 25), donker kort haar, normaal postuur, beetje een sukkeltje en verlegen” laat in Groningen graag zijn geslachtsdeel zien aan studentes. Met het verhaal dat hij vanwege een ontgroening moet strippen belt de man bij studentenhuizen aan of benaderd hij meisjes  in het park. Een verdraaid goed gevonden excuus, want regelmatig zijn de studentes bereid de man te filmen tijdens zijn stripact. Verspreid over de laatste twee jaar kwamen er vijf meldingen binnen over de exhibitionist, maar toen de politie een oproep deed en dit vandaag landelijk werd opgepakt volgden er vele nieuwe meldingen. De politie hoopt dat er snel meer tips binnenkomen daar de man tegenwoordig zijn geslachtsdeel niet alleen wil laten filmen. Hij heeft zich de laatste keren ook afgetrokken en drong aan op seks. Dat vraagt om een zinderende zomerprijsvraag: de studente die de man als eerst op de foto weet te zetten tijdens zijn daad en dit naar ons opstuurt krijgt een flesje prosecco (of andere zoete meuk met alcohol).

11 Responses to “Man ontkleedt zich voor studentes”

 1. Fiascaal Says:

  Ik dacht dat JG Krielsen in Utrecht woonde?

 2. ppp Says:

  Jezzus, die wijven uit dat filmpje zou ik zo ver mogelijk bij mij penis vandaan willen houden.

 3. Maastrichter Excuusknor Says:

  http://nos.nl/op3/artikel/2538.....chter.html

  Bah…

 4. B.B. Says:

  Wat een gulle redactie.., een flesje prosecco van de AH.

 5. TL Says:

  Stelletje hypocriete vrouwen

 6. Maastrichtse Leugen Says:

  doe dan een fust jilz

 7. Tjonge Says:

  Niets mis met die Lisan

 8. JP Says:

  BenaderT of benaderDe hij meisjes in het park??

 9. JG Krielsen Says:

  @Fiascaal: voor een stripact kom ik wel naar het Noorden.

 10. Peter Selie Says:

  Een verlegen man? Zijn daden duiden niet op veel verlegenheid naar mijn idee…

 11. buy mirtazapine Says:

  My wife and i have been really more than happy when Louis managed to finish off his researching using the precious recommendations he made through your web site. It is now and again perplexing to simply find yourself making a gift of strategies which often some other people may have been trying to sell. Therefore we realize we need the writer to give thanks to for this. The specific illustrations you made, the straightforward web site navigation, the relationships you will help to instill - it is most remarkable, and it is leading our son in addition to us reason why this subject is interesting, which is seriously pressing. Thanks for the whole lot!

Leave a Reply