Redactieleden gesogd

11 June, 2013

Wij zijn het volledig met u eens. We hebben de site zwaar verwaarloosd en dat is doodzonde, want afbreken gaat een stuk sneller dan opbouwen. Simpelweg niemand voelde zich verantwoordelijk om de site te vullen, met tentamens, scripties en te mooie terrasdagen als excuus. Terwijl wij Soggen-ontwijkend-gedrag vertoonden kwam u nog regelmatig langs om een maand oud artikel te vinden en bleef u nieuwstips sturen waarmee wij niets deden. Bijvoorbeeld over de DSC’er die onder de vleugels van Phoenix de oogkas van een ander lid aan gort heeft geslagen (deel 1 en deel 2), en daarvoor slechts vier maanden schorsing kreeg. U mailde over de Groningse hakenkruiskrassers en ene Natalie die in de kreuk lag op een hockeytoernooi. En eergisteren mailde u natuurlijk over de JoJo-stekende Olymp die ondertussen in Toga voorop de Telegraaf staat. Voordeel heeft onze afwezigheid ook, zo kregen wij zowaar weer eens een open sollicitatie binnen, misschien dat we Soggen toch maar weer leven in gaan blazen. Maar wat is er nu precies met die (scharrel van een) Uff gebeurd die zaterdag dood is aangetroffen in een verenigingshuis?

8782 Responses to “Redactieleden gesogd”

 1. Fr Says:

  Die recente activiteiten op haar FB-pagina zijn wel wrang. Spreekt trouwens het verhaal ook wel tegen dat ze een relatie zouden hebben gehad.
  http://oi39.tinypic.com/wlvp1d.jpg

 2. Zaad Says:

  “President Senaat”? Vreemde benaming… Verder mooi dat iemand met de achternaam Zwerver het tot die positie weet te schoppen.

 3. DUB Says:

  “Combinatie van verdovende middelen” alsdus de politie. In ieder geval ghb. En het is geen uffenhuis. Zie: http://www.dub.uu.nl/artikel/n.....traat.html

 4. FN Says:

  mooi om te zien dat soggen.nl als bron wordt aangehaald..

 5. JG Krielsen Says:

  UVSV gaat om een nadrukkelijke rectificatie vragen.

 6. Klote Says:

  Jezus, dat die mishandeling bij het Delftsch studentencorps intern is gehouden. Bij ons zouden de regionale media zo’n kans om gefundeerd te verenigingbashen niet laten lopen. Wel kut voor die gozer dat hij zo het lustrum mist trouwens

 7. Jan Lid Says:

  @klote, hij slaat iemands zn oogkas in drieen. Misschien wel handig als hij er even niet bij is.

 8. Vierde belastingschijf Says:

  Kut voor hem? Volgens mij hoort dergelijk geweld meer bij typen die in huizen op wielen wonen. Ik vraag me sowieso af wat je dan bij een corps of lustrum moet.

 9. Papenhater Says:

  wat een gezeik weer! Jezus christus zeg!

 10. FN Says:

  Ik dacht dat ze geschillen in Delft oplossen met het reciteren van 1000 decimalen pi of het in elkaar knutselen van een mountainbike…

 11. # v2.1 Says:

  @Papenhater: ?
  U vindt het klagen over het breken van iemand zijn oogkas op drie plaatsen ‘gezeik’?

  Om trouwens even advocaat van de duivel te spelen: als je als vriendinnetje onder het toeziend oog van je vriendje met een andere jongen gaat regelen zoek je nogal om problemen.. een steekpartij is een schromelijk overdreven reactie, maar als je provoceert kun je een reactie verwachten toch?

 12. Student Says:

  Ik hoorde dat het met een trio te maken had. Maar zal wel loos gerucht zijn.

 13. Foto van de heer Heres Says:

  https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/479484_10201028361821081_783799036_o.jpg

 14. @foto van de heer heres Says:

  erg sympathiek om die hier even neer te gooien..

 15. pssst Says:

  De jongens van het RSC hebben zich maandag ook weer van hun beste kant laten zien in Wageningen?

 16. Anonymous Says:

  @foto

  iedereen heeft die foto toch allang gezien op geenstijl?

 17. Papenhater Says:

  Alsof die gast me iets boeit.

  Ja, vechten is geen onderdeel van een studentikoze traditie. In dat geval kun je maar beter direct steken.

 18. FN Says:

  Wat is het verhaal van de havenarbeiders die naar de hooizolder zijn afgereisd?

 19. Harken Says: